Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Пам’ятайте згвалтовану націю, так як пам’ятаєте про День Перемоги

Наше визволення і звільнення розпочалося 24 серпня і триває досі

Україна терміново потребує ухвалення і впровадження закону «Про окупацію»

«Пам’ятайте зґвалтованих німецьких жінок, як ми пам’ятаємо День перемоги» - стаття під такою назвою вийшла нещодавно в австралійському виданні The Conversation.

Абсолютною шизофренією виглядає паралельне відзначення 100 річчя Української Революції і так званий Дєнь паБЄди.

Адже ті, хто у 20-х роках XX століття знищив українську Незалежність, втопив українську націю в крові, організував геноцид української нації - Голодомор, репресії, денаціоналізацію, жахливі військові злочини, ті самі совєцькі окупанти і та сама Красная армія, з якогось дива вже через двадцять років чомусь трактуються як захисники і визволителі.

Країна терміново потребує ухвалення і впровадження закону «Про окупацію» і ґрунтовного розділу в ньому «Про совєцьку окупацію» з визначеннями і відповідальністю.

Бо з такою історичною і політичною шизофренією, коли Красная Армія, що окупувала Україну в 20 роках «перетворюється» на визволителя вже через двадцять років - країни не живуть. І жодні особисті історії не допоможуть. Предки тих, кого загнали в совєцьку окупаційну армію не мають гордитися, що їхніх дідів заставили захищати і відвойовувати той окупаційний режим від іншого.

Наше визволення і звільнення розпочалося 24 серпня і триває досі. Нашими визволителями можна вважати лише українські військові формації під українськими символами з метою вибороти Незалежну Україну. Визволителем був Болбачан, а визволеними територіями Колківська та Антонівецькі республіки, але аж ніяк совєцькі окупанти і заміна в роки Другої світової війни одного окупанта іншим аж ніяк не принесла ні Визволення, ні Перемоги. Втямте це. Тож вимагаймо якнайшвидшого ухвалення закону «Про окупацію»....

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: