Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Мобільні оператори співпрацюють з владою?

Вчора вночі на мобільні телефони народних депутатів надійшли смс-повідомлення у яких було сказано, що сьогоднішнє засідання опозиції у ВР відміняється.

Більше того, відправниками цих повідомлень значились секретаріати опозиційних фракцій.

Цими смсками Адміністрація президента не тільки продемонструвала свій страх перед зібранням депутатів та обговоренням опозицією скоєних владою злочинів, але і те, що мобільні телефони всіх опозиційних депутатів незаконно прослуховуються. Без допомоги СБУ ПРівці не змогли б скласти такий довідник мобільних телефонів…

Окрім цього є, безумовно, питання до мобільних операторів, які належать олігархам від влади або, які готові для збереження свого бізнесу сприяти незаконним діям силових структур, щодо зняття інформації та надання фальшивих зворотніх адрес.

Це реалії українського життя, коли влада принижує силові структури та примушує їх не тільки фальшувати справи або незаконно збирати інформацію, але і організовувати такі дрібні та брудні провокації.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: