Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Влада зриває побачення опозиціонерів з Тимошенко

Як і минулого разу влада йде на провокації і зриває нашу зустріч з Юлією Володимирівною.

Як і минулого разу влада йде на провокації і зриває нашу зустріч з Юлією Володимирівною. Вже дві з половиною години ми стоїмо на дев'ятому поверсі в лікарні перед зачиненими дверима, які охороняють працівники МВС і не можемо отримати хоч якусь відповідь на питання на яких підставах нас не пускають на зустріч з Юлею. Хоча підстава може бути тільки одна - пряма вказівка з АП.

В цей час центр Харкова знаходиться в облозі. Харківські суди прийняли рішення щодо заборони мітингу, який повинен бути сьогодні в місті, посилаючись на те, що він буде заважати руху громадського транспорту. В той же час майже весь громадський транспорт, півсотні автобусів та тролейбусів, стоять пусті на дорозі, блокуючи проїзд та прохід до центру.

Влада демонструє, що їм плювати на інтереси тисяч харків'ян, які не змогли сьогодні дістатись до роботи через організований ними колапс на дорогах . Все це демонстрація їх слабкості та страху, що є свідченням неминучої розв'язки.

Попри всі перешкоди хода та мітинг в будь-якому разі відбудуться. Харків'яни, виходьте на вулиці!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: