Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Що робити з Тимошенко? У влади є два шляхи

Сьогоднішнє рішення Європейського суду з прав людини не стало несподіванкою ні для кого.

Репресії і бандитизм українського розливу отримали правову оцінку: затримання Юлії Тимошенко, яке відбулось майже два роки тому не мало нічого спільного із законом та носило виключно політичний характер.

Сьогоднішній вердикт європейських суддів говорить про те, що весь цивілізований світ розуміє незаконність та політичну вмотивованість усіх «справ» проти Юлії Тимошенко.

Тому, на сьогоднішній день, у влади є два шляхи розвитку подій. Перший – це припинити політичні репресії та звільнити лідера української опозиції, а другий – перекресливши всі європейські перспективи України, перейти для збереження влади від політичних репресій до відкритого громадянського конфлікту. Чим завершуються такі конфлікти, відомо всім.

Сподіваюсь, що у влади хоча б на фізичному рівні спрацює інстинкт самозбереження і це допоможе їм прийняти вірне рішення.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: