Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Вона переможе!

Як швидко летить час… Ніби лише вчора ми днювали і ночували під Печерським судом, збираючи багаточисельні мітинги…

Спогади настільки яскраві та живі, що ледве заплющиш очі, як перед ними з‘являються події дворічної давнини… Дворічної давнини. Так, сьогодні пройшло рівно два роки з арешту Юлії Тимошенко.

Пам‘ятаєте, як тривав перехресний допит Азарова? Юлія Володимирівна «рвала» голову ПР на шмаття, множачи на нуль всі його пафосні свідчення про газові перемовини.

Здавалось – це перемога. Вся судова зала ледь стримувала напади сміху. Сміялись всі: від дипломатів, присутніх на засіданні, до беркутівців, які забезпечували порядок. Не сміялись лише Азаров та ведучий цього брудного шоу – Родіон Кірєєв. Щоб зламати Юлю, примусити її замовчати, вони, отримавши вказівку Януковича, заарештували її, не маючи для цього жодних юридичних підстав.

Весь світ розуміє, що ув‘язнення Тимошенко – це цинічний та безглуздий прояв політичних репресій. Відповідне рішення виніс і Європейський суд з прав людини... Але Юля вже два роки за ґратами. Арешт та вирок не зламали її. Нові безглузді справи та звинувачення не зламали її. Важка хвороба не зламала її. Вона продовжує говорити правду в очі своїм катам. Вона продовжує свою боротьбу. Вона переможе!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: