Віктор Шлінчак Голова правління Інституту світової політики. Засновник «Главкома»

Чому Зеленський підхопив ідею про люстрацією політиків, які були у владі у 2014-2019 роках

Володимир Зеленський

Ніхто і не збирається приймати цей закон, це лише передвиборчий трюк. У Зе розуміють ризики, що так можна вийти і на самих себе

Мотиви Зе-команди підхопити ідею Андрія Портнова з тотальною люстрацією політиків, які були у владі у 2014-2019 рр:

1. Рейтинг Зе-мажоритарників падає, тому ця заява спрямована на мобілізацію «зеленого» електорату. «Нові проти старих», «діти проти батьків», «святі проти заплямованих» - продовження парадигми президентських виборів.

2. Те ж саме стосується загальнопартійного рейтингу. Тиждень до виборів - і щодня нові «відосики». Завтра побачимо ще одне - як ПреЗедент буде «розпинати» міністерських чиновників у Кривому Розі.

3. Ніхто і не збирається приймати цей закон, це лише передвиборчий трюк. У Зе розуміють ризики, що так можна вийти і на самих себе.

4. Команду заспокоїли, бо почали дьоргатися, зокрема, у Авакова і Данилюка.

5. Чому сьогодні? Зе активно велючився в кампанію, щоб повернути втрачений рейтинг. Ну, а на додачу - ще й перебити новину про ухвалення Радою Виборчого кодексу, до якого, до слова, він жодного стосунку не має.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: