Визнання Ічкерії. Все добре, але є одне але...

Верховна Рада визнала суверенітет Ічкерії
фото з відкритих джерел

Сьогодні Республіка Косово – щирий прихильник України

Після символічного визнання українським парламентом незалежності Ічкерії я не бачу жодних причин не визнавати реальної незалежності Республіки Косово. Косовари, як і чеченці, зазнали репресій від авторитарної диктатури, їх вбивали, позбавляли прав, їх було вигнано з рідної землі, повернутися вони змогли тільки після операції НАТО проти бандитського режиму Мілошевича, цього балканського Путіна.

Сьогодні Республіка Косово – щирий прихильник України у той час як Сербія, що претендує на її територію – єдина країна Європи, що досі не запровадила санкцій проти Росії й де абсолютна більшість населення підтримує росіян.

Опоненти визнання Косово завжди казали мені, що це – «прецедент для Криму», ну просто як Путін каже! Але якщо Ічкерія – не прецедент для Криму, так Косово – й поготів.

Після сьогоднішнього рішення Верховної Ради України невизнання Україною незалежності Республіки Косово – це не просто політична помилка. Це – політична аморальність.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: