Арсеній Яценюк Експремʼєр України, голова Київського безпекового форуму

Ці гроші будуть розкрадені російськими терористами

Уряд не забиратиме гроші у Львова, Полтави, Києва, Житомира, у пенсіонерів, медиків, вчителів, щоб відправляти їх на відновлення територій

Уряд не забиратиме гроші у Львова, Полтави, Києва, Житомира, у пенсіонерів, медиків, вчителів, щоб відправляти їх на відновлення територій, які не контролюються Україною. Ці гроші будуть розкрадені російськими терористами.

Я доручив Мінфіну підготувати законопроект про створення спеціального фонду відновлення окремих територій Донецької і Луганської областей. Цей фонд повинен наповнюватися, по-перше, з пожертв і фінансування від українських олігархів. Друге – це має бути міжнародна донорська допомога. І третє – ми з держбюджету можемо давати кошти на окремі території, якщо ми відновимо повністю контроль над всією територією, підприємства почнуть працювати і платити податки в центральний бюджет.

Формула запропонована дуже чітка: скинулися - і відновлюйте. Всі разом, а не за рахунок цілої України. Це буде чесно і справедливо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: