Арсеній Яценюк Експремʼєр України, голова Київського безпекового форуму

Геополітичний дальтонізм. Скільки ще «червоних ліній» перейде Росія?

В міжнародній політиці є таке визначення - «червона лінія».

В міжнародній політиці є таке визначення - «червона лінія». Завжди кажуть: якщо ця лінія буде перейдена, то будуть додаткові рішення, будуть додаткові санкції, буде посилено тиск. Перед сьогоднішнім засіданням Ради безпеки ООН хотів би зауважити, щоб світ не страждав геополітичним дальтонізмом. Вже перейдені сотні «червоних ліній». Тисячі загиблих через російську військову агресію.

Все необхідне для деескалації ситуації, відповідно до мінських домовленостей, українською державою робиться. Проте мінські домовленості не виконуються Росією та терористами, які знаходяться під її контролем. У нас сили не безмежні. Особливо коли йдеться про протистояння з ядерною державою, озброєною до зубів.

Україні необхідний мир. І для того, щоб встановити цей мир, весь світ повинен виступати як один-єдиний цивілізований демократичний інститут, який бореться за мир і в Україні, і в цілому світі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: