Столичні поліцейські прикрили онлайн порно-студію (фото)

Столичні поліцейські прикрили онлайн порно-студію (фото)

Дівчата залишали 40% прибутку собі

У Києві правоохоронці встановили групу осіб, які організували та забезпечували діяльність порно веб-студії. Про це інформує Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

За його даними, організатори вказаної діяльності орендували квартири у м. Києві для розміщення студій, підшукували дівчат для високооплачуваної роботи в якості «моделей» (фактично для виготовлення відео-продукції порнографічного характеру), навчали їх розміщувати продукцію на спеціальних порно-сайтах, та в подальшому збували за грошову винагороду. До цієї злочинної діяльності залучили адміністратора та 6 моделей, які працювали із розрахунку 40% прибутку - дівчатам, решту організатори розподіляли між собою.

13 липня поліцейські УБЗПТЛ та Святошинського УП ГУНП у місті Києві за адресами веб-студій та за місцем проживання організатора провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучено речові докази (комп'ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, секс-іграшки та еротичну білизну).

Організатори затримані в порядку ст. 208 КПК України. Тривають подальші слідчі дії.

Обшуки проходили в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: