Дикий театр покаже виставу «Галка Моталко» просто у спортивному коледжі

Дикий театр покаже виставу «Галка Моталко» просто у спортивному коледжі

Вперше в історії українського театру «Галка Моталко» буде зіграна саме в тому місці, де відбувалися події п’єси

26 та 27 червня Дикий театр покаже виставу «Галка Моталко» на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного.

Це вигадана історія з невигаданого інтернату. Вперше в історії українського театру «Галка Моталко» буде зіграна саме в тому місці, де відбувалися події п’єси: у самому коледжі.

Режисерка вистави - Анна Александрович, продюсера - Ярослава Кравченко.

У виставі зіграли актори Анастасія Климчук, Марина Ейсмонт, юлія литвиненко, Софія Усаченко, Дар‘я Твердохліб, андрій Клименков, Руслан Гришко, Денис Марцинковський, Ірина Юхно, Микита Слободенюк, Артем Пльондер, Вікторія Чернобук, Олена Мачкодера, Юлія Гончар.

У виставі беруть участь спортсмени: Владислав Чорноокий, Кирило Шарапов, Олександр Кадіра, Ольга Плахотнюк, Роман Несембаум, Петро Спринюк, Ліліана Філантьєва, Дмитро Несвятипаска.

Дія відбувається на початку 90-х, от-от розвалиться Союз, а з Галкою сталося диво. Учениця провінційної школи проходить відбір у спортінтернат Олімпійського резерву у Києві. Тут вдень і вночі готують кращих спортсменів, щоб демонструвати силу і міць на змаганнях і олімпіадах. Тут усіх готують до дорослого життя... «Галка Моталко» - п'єса відомої драматургині Наталії Ворожбит («Кіборги», «Вій 2.0.», «Ворошиловград»), яка сама недовго вчилась у цьому спортивному інтернаті. На будь-які збіги сюжету з реальністю просить не вважати.

Як відомо, Олімпійський коледж імені Івана Піддубного здійснює освітню діяльність  більше 50 років. За період функціонування коледжу, його вихованці ставали 23 рази олімпійськими чемпіонами, 193 мають звання чемпіонів світу та Європи, на 42 заслужених майстри спорту та понад двох тисяч майстрів спорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: