Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото)

Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото)
На руїнах розбомбленої будівлі у Бородянці, зображено гімнастку, яка виконує стійку на руках
The Art Newspaper

Серед робіт Бенксі – малюнок, де діти гойдаються на протитанковій конструкції та гімнастка на зруйнованому будинку в Бородянці

Легендарний британський художник Бенксі підтвердив своє авторство на сім муралів у різних місцях України, включаючи постраждалі від російської окупації Бородянку і Ірпінь. Про це повідомляє The Art Newspaper.

«Бенксі підтвердив, що йому належить малюнок на Майдані Незалежності, де діти гойдаються на протитанковій конструкції, гімнастка на зруйнованому будинку в Бородянці та малюнок хлопчика, який перемагає дорослого чоловіка у спарингу дзюдо», – йдеться у повідомленні.

Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 1
Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 2

Крім того, художник підтвердив своє авторство ще на чотири роботи. Серед них – жінку у протигазі та з вогнегасником, на головій у якої бігуді, а також бородатий чоловік, що приймає ванну.

Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 3
Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 4

«Та інша робота, у якій Бенксі, схоже, включив існуюче графіті із зображенням пеніса, перетворивши його на ядерну боєголовку, завантажену на кузов броньованої вантажівки», – зазначає The Art Newspaper.

Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 5
Художник Бенксі підтвердив, що він є автором семи муралів в Україні (фото) фото 6

Бенксі – це псевдонім всесвітньо відомого художника. Досі незрозуміло, хто ховається під цим псевдонімом. Міжнародне визнання митець отримав завдяки своїм творам вуличного мистецтва та графіті. Його роботи мають яскраво виражений соціально-політичний підтекст.

Раніше повідомлялося, що на руїнах багатоповерхівки у Бородянці Київської області з’явилося графіті легендарного британського художника, який працює під псевдонімом Бенксі. На своїй сторінці в Інстаграм Бенксі підтвердив, що це його робота.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: