Нацрада позапланово перевірить телеканал «СТБ»

Нацрада позапланово перевірить телеканал «СТБ»

2 листопада регулятор зафіксував відсутність в ефірному часі телеканалу «СТБ» інформації про День пам’яті Батуринської трагедії

Телеканалу «СТБ» призначено позапланову виїзну перевірку у зв'язку з ознаками порушення мовлення у день вшанування пам’яті жертв Батуринської трагедії 1708 року.

Про це 14 листопада повідомляє прес-служба Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Зокрема, за результатами моніторингу 2 листопада регулятор зафіксував відсутність в ефірному часі інформації про День пам’яті Батуринської трагедії у часовому проміжку з 00:00 до 06:21. Це є ознакою порушення Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та закону «Про телебачення і радіомовлення».

Слід підкреслити, що рішення про проведення позапланових перевірок  через недотримання правил мовлення Нацрада прийняла ще щодо трьох телеканалів.

«На засіданні 14 листопада Нацрада розглянула результати моніторингу мовлення ліцензіатів за 2 листопада та на їх підставі вирішила призначити позапланові виїзні перевірки діяльності чотирьох компаній - ТОВ «ТРК «Відродження ТБ», ТОВ «Телеканал СТБ», ТОВ «ТРК «Кіно ТВ» і ТОВ «Тотвельд», -йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Нацрада позачергово перевірить Newsone за карту України без Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: