«Помста за Наташу Корольову не вдалася»: продюсер виграв суд у гендиректора палацу «Україна»

«Помста за Наташу Корольову не вдалася»: продюсер виграв суд у гендиректора палацу «Україна»
Український продюсер та музичний критик Олександр Ягольник

Минулого року продюсер Олександр Ягольник розкритикував гендиректора палацу «Україна» через організацію концерту Наташі Корольової, що стало причиною судового позову

Український продюсер та музичний критик Олександр Ягольник виграв суд у генерального директора палацу «Україна» Романа Недзельського, який намагався довести, що через інтерв’ю Ягольника постраждала його честь, гідність і ділова репутація.

Про це Ягольник написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року було опубліковане інтерв’ю Ягольника. Відповідаючи на питання журналіста, він сказав, що головній концертній залі України необхідна така стратегія розвитку, яка б дозволила українським виконавцям розвивати музичну культуру країни. Окрім цього,критик натякнув на ймовірно проросійські погляди генерального директора палацу «Україна» через гастролі на сцені палацу російських зірок, в тому числі і організацію скандального концерту «улюбленої співачки Путіна» Наташі Корольової.

Після цього Недзельського подав на продюсера до суду, на переконаннями позивача, через інтерв’ю постраждали його честь, гідність і ділова репутація. Моральний збиток генеральний директор оцінив майже в 188 тисяч гривень, не враховуючи публічного спростування та видалення цих слів з інтерв’ю.

«Я виграв позов в Недзельського. «Помста за Наташу Корольову» не вдалася. 188 000 грн моральної компенсації, які чоловік Оксани Білозір, гендиректор палацу «Україна» Недзельський хотів, щоб я сплатив за те, що сказав правду, хай сняться йому в нічних кошмарах», - написав у п’ятницю Ягольник.

Читайте також інтерв'ю «Главкома»: Гендиректор палацу «Україна» Роман Недзельський: Я запрошую Порєченкова і Віку Циганову в тур

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: