Київський виробник постачає в Швецію та Британію препарат, який допомогає у боротьбі з Covid-19

Київський виробник постачає в Швецію та Британію препарат, який допомогає у боротьбі з Covid-19
Препарат«Дипрофол» відправляють у вісім країн

У вісім країн без реєстрації Україна постачає «Дипрофол»

Київська компанія «Фармак», яка є виробником лікарських засобів, постачає препарат для боротьби з ускладненнями від Covid-19 в Швецію та Великобританію.

Про це в інтерв'ю UA-Times сказала голова наглядової ради компанії Філя Жебровська.

«Ми поставляємо один наш препарат, який допомагає в боротьбі з ускладненнями від Covid-19, в Швецію та Великобританію. У вісім країн без реєстрації їде «Дипрофол», тому що там його немає», - сказала Жебровська.

З її слів, ці країни дозволили компанії провести відвантаження, оскільки «Фармак» має сертифікат ЄС, що підтверджує впровадження на заводі європейської системи якості.

«Система забезпечення якості – це контроль від моменту укладання контракту з постачальником на сировину до поставки лікарських засобів в лікарні. Увесь цей логістичний ланцюг повинен відповідати усім критеріям, які вимагає виробництво лікарських засобів у Європі. Це непросто. Виробництво мусить бути організовано так, щоб наші фахівці автоматично працювали по європейським вимогам цього логістичного ланцюжка, незважаючи на те, чи виробляються ліки для України чи В’єтнаму, чи Великобританії. Відпрацюванням цієї системи я займаюся щоденно вже 25 останніх років», – сказала голова наглядової ради.

В Україні станом на 20 травня підтверджено 19 230 випадків Covid-19, з них 5 955 одужали, 564 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 354 випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: