МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину

МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину
Uber безкоштовне перевозитиме лікарів на час карантину

Медики можуть здійснити 10 тисяч поїздок

За домовленістю з Міністерством охорони здоров’я України та органами місцевого самоврядування, Uber буде безкоштовно доставляти до лікарень медичних працівників, задіяних у запобіганні та ліквідації коронавірусної інфекції в Україні.

Ця домовленість включає 10 000 поїздок, які медичні працівники можуть здійснити, щоб дістатися до своїх лікарень та робочих місць, – повідомляє пресслужба МОЗ

Зазначають, що опція буде доступною в містах, де функціонує сервіс Uber: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя та Вінниця.

У Львові повідомили, що сервіси таксі Uklon, UBER та Bolt безкоштовно возитимуть львівських медиків на роботу під час карантину. Також до ініціативи доєднався сервіс прокату велосипедів NextBike.

МОЗ України висловлює вдячність Uber за виявлену соціальну відповідальність та закликає інші транспортні сервіси долучитися до ініціативи та допомогти дістатися на роботу тим, хто рятує людські життя.

Нагадаємо, вчора, 19 березня, міністр охорони здоров’я Ілля Ємець закликає транспортні компанії розробити схему розвозки лікарів під час карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: