Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі

Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун надала поради для тих, хто не може відмовитися від солодкого, та запропонувала, зокрема, готувати власні десерти.

Про це Супрун написала у Facebook.

Очільниця МОЗ назвала «діабетом на тарілці» комбінації цукру, білого борошна, масла та транс-жирів, які додають в солодощі. За її словами, ці інгредієнти дослідники пов’язують з високими ризиками появи серцево-судинних хвороб, ожиріння, карієсу, хвороб печінки та деяких видів раку.

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти, завдяки чому можна вживати менше олії та цукру та додавати до свого продукту сухофрукти чи горіхи, які більш корисні за штучні підсолоджувачі.

Також вона рекомендує контролювати порції та кількість солодкого.

«Цей спосіб часто вартує великої кількості зусиль, адже здається важко дати спокій вже розпочатій пачці печива. Відберіть невелику кількість і перед тим, як почати їсти, просто відкладіть якомога далі всі залишки», — написала Супрун.

Вона стверджує, що найбезпечніший спосіб споживати солодке — це обирати більш корисні альтернативи, а саме, — чорний шоколад, горіхи, мед та сухофрукти.

Раніше виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла, як уберегти дитину від стресу під час відвідування лікаря.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про основні чотири міфи про біль у спині.

За її словами, піковий вік виникнення болю у спині припадає якраз на людей віком від 35 до 55 років, тому навколо цієї теми існує величезна кількість міфів і спекуляцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: