В Україні від грипу за тиждень померло 10 людей

В Україні від грипу за тиждень померло 10 людей
Найбільше на ГРВІ та грип хворіють мешканці Києва, Харківської, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей

Від початку епідемічного сезону від грипу померли 48 людей

Упродовж тижня в Україні від ускладнень грипу померли 10 людей. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

За даними МОЗ, з початку епідемічного сезону в Україні зафіксовано 48 летальних випадків внаслідок ускладнень грипу. Лише за минулий тиждень в Україні від грипу померли 10 людей.

Зазначається, що у країні зафіксовано широке географічне розповсюдження грипу. Неепідемічний рівень активності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій зберігається у Києві, Харківській, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. У решті областей епідемічна активність має різну інтенсивність.

Крім того, впродовж тижня проти грипу було вакциновано 225 людей, а з початку епідемічного сезону щеплення зробили 237 345 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області внаслідок ускладнень від захворювання на грип протягом тижня померли 2 людини. Жертвами хвороби стали 64-річна жінка та 78-річний чоловік.

Ще два летальні випадки від ускладнень грипу було зафіксовано 24 лютого у Кіровоградській області. Від грипу померли 61-річний житель Новоархангельського району і 52-річний житель Олександрівського району. Обидва чоловіки мали супутні хронічні захворювання, проти грипу не були щеплені.

Нагадаємо, в період з 10 по 16 лютого в Україні від грипу померли 10 осіб. При цьому на ГРВІ захворіли понад 245 тисяч осіб. На той момент усього від ускладнень грипу в Україні з початку епідемічного сезону померло 38 осіб. Жоден померлий не був вакцинований.

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: