Атака на Миколаїв: голова ОВА повідомив про постраждалих

Атака на Миколаїв: голова ОВА повідомив про постраждалих
Відомо про пошкодження двох навчальних закладів, об’єкту транспортної інфраструктури та готелю
фото: «Новости N»

Одну людину поранено

Зранку 14 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією по обласному центру випущено дев'ять ракет з зенітно-ракетної системи С-300. Про це повідомив голова місцевої ОВА Віталій Кім.

«Наразі відомо про пошкодження двох навчальних закладів, об’єкту транспортної інфраструктури та готелю. Одну людину поранено», – йдеться в повідомленні.

Попердньо без жертв. Детальна інформація уточнюється.

Крім того, вчора у першій половині дня зафіксовані обстріли с. Новоселівка Первомайскої громади. Внаслідок яких загинуло чотири людини та дві поранено.

14 липня, орієнтовно о 01:00, були обстріли у м. Баштанка Баштанської громади. За попередньою інформацією є зруйновані житлові будинки. Одна людина загинула. Детальна інформація уточнюється.

14 липня, орієнтовно о 00:00 та 04:00, були обстріли у Широківській громаді. Влучання були переважно поза межами населених пунктів, внаслідок чого горіли поля з зерновими. Була пошкоджена водонапірна башня. Наразі пошкодження усунуто. Постраждалих немає.

Нагадаємо, у Миколаєві майже всю ніч була повітряна тривога. Перший раз вона була оголошена о 1:05, друге – о 2:47 і тривала більш як пів години.

Третя повітряна тривога була оголошена о 4:25, під час неї і прогриміли вибухи в Миколаєві. Відбій тривоги було дано о 5:46.

Мер міста Олександр Сєнкевич повідомив, що у результаті ворожого обстрілу Миколаєва є попадання в ряд цивільних об’єктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: