Медики розповіли про стан постраждалих від вибуху на різдвяному ярмарку у Львові

Медики розповіли про стан постраждалих від вибуху на різдвяному ярмарку у Львові
У суботу, 22 грудня, на проспекті Свободи у Львові на різдвяному ярмарку в одному з будиночків вибухнув газовий балон і сталася пожежа. Постраждали п’ятеро людей

Погіршення у стані здоров’я пацієнтів немає

Погіршення у стані здоров’я пацієнтів, які постраждали від вибуху на різдвяному ярмарку у Львові, немає. Про це повідомляє Львівська міська рада з посиланням на головного лікаря восьмої міської лікарні Василя Обаранця.

«Чоловік, який перебуває в реанімації у важкому стані, має незначну позитивну динаміку. Він стабілізований. Пробуємо його переводити на самостійне дихання. Троє осіб перебувають в опіковому відділенні, їм надають допомогу. Їхній стан не гірший. Дівчину з реанімації вчора перевели у відділення. Погіршень нема», — зазначив Обаранець.

Як повідомлялося раніше, у суботу, 22 грудня, на проспекті Свободи у Львові на різдвяному ярмарку в одному з будиночків вибухнув газовий балон і сталася пожежа. Постраждали п’ятеро людей. Після цього влада Львова прийняла рішення призупинити роботу різдвяних ярмарків у місті.

Увечері 23 грудня районні комісії рекомендували відновити роботу об’єктів різдвяних ярмарків, де немає потреби застосовували підігрівальні прилади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: