На Донбасі під час перетину лінії розмежування померли двоє пенсіонерів

На Донбасі під час перетину лінії розмежування померли двоє пенсіонерів
Дві людини померли в чергах на КПВВ на Донбасі

Українська сторона СЦКК звинуватила бойовиків у штучному створенні довгих черг та неорганізованості в роботі КПВВ в холодну пору року

У суботу, 5 січня, під час перетину лінії розмежування на КПВВ «Станиця Луганська» та «Майорськ» в очікуванні переходу померли літні чоловік та жінка.

Про це повідомили у штабі Об'єднаних сил.

Повідомляється, що вранці 5 січня о 9:45 в сервісній зоні на КПВВ «Станиця Луганська» під час оформлення документів на перехід на підконтрольну України територію 65-річному чоловікові, який нещодавно підійшов до КПВВ, стало погано і він втратив свідомість.

На допомогу негайно прибув медичний представник «Червоного Хреста» та карета швидкої.

«На жаль, з прибуттям лікарів, їм залишалося лише констатувати смерть чоловіка. Попередній діагноз: зупинка серця», — йдеться у повідомленні.

Пізніше, об 11:00 на КПВВ «Майорськ», 79-річна жінка, яка прибула з окупованої території, поскаржилася українським прикордонникам на погіршення стану здоров'я.

На допомогу жінці прибули співробітники однієї з профільних громадських організацій з надання медичної допомоги, вони провели термінові реанімаційні заходи, але, на жаль, не змогли спасти життя цієї людини.

Українська сторона СЦКК звинуватила бойовиків у «штучному створенні довгих черг та неорганізованості в роботі КПВВ в холодну пору року».

Наголошується, що окупаційна влада наражає на небезпеку мирне населення, серед яких, переважно люди похилого віку.

Нагадаємо, 30 грудня на блокпості бойовиків поблизу Станиці Луганської в черзі помер чоловік. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: