На Луганщині працівниця прокуратури стала колаборанткою

На Луганщині працівниця прокуратури стала колаборанткою
Жінка у воєнний час допомагала ворогу
фото з відкритих джерел

Зрадниці України повідомлено про підозру

Співробітниця Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури пройшла співбесіду з представниками «ЛНР» окупаційної адміністрації РФ з метою переходу на сторону окупанта. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

«Жінка надала згоду на добровільний вступ до лав новоствореної незаконної «структури» та присягла на вірність самопроголошеній «Луганській народній республіці». Таким чином підозрювана добровільно обійняла посаду в одному зі структурних підрозділів так званої «прокуратури Новопсковського району ЛНР», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо винесення постанови про затримання підозрюваної з метою приводу у порядку ст. 615 КПК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Сєвєродонецьку) територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську, оперативний супровід – 3 управління Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як вже відомо, в Енергодарі окупанти планують призначити «мером» депутата від ОПЗЖ. Колаборант буде відповідати за законом України вже найближчим часом.

А ось ексмер Херсона відхрестився від участі у колабораціоністській «шайці». Через свою помічницю Володимир Сальдо сповістив, що його змусили ввійти до «комітету спасіння» імені Стремоусова.

Нагадаємо, СБУ затримала сапера з терористичного угруповання «Сомалі». Він стверджує, що тікав від війни.

Днями у Києві затримали Онуфрія з Московського патріархату за допомогу окупантам. Раніше поліція зловила у Києві російського диверсанта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: