Нова «комунальна» аварія у Харкові: без тепла опинились 100 об'єктів

Нова «комунальна» аварія у Харкові: без тепла опинились 100 об'єктів
Аварія теплотраси у Харкові
Фото: city.kharkov.ua

Через прорив трубопроводу без опалення залишилися 84 житлових будинки


У центрі Харкова внаслідок аварії на тепломережі без опалення залишилися майже 100 об'єктів. Як повідомила прес-секретар комунального підприємства «Харківські теплові мережі» Тетяна Чуйко, аварія на трубопроводі сталася сьогодні близько 3.00 під вулицею Чернишевською в Київському районі Харкова.

За її словами, через прорив трубопроводу діаметром 500 мм без опалення залишилися 84 житлових будинки, 2 дитсадка, дитячо-юнацька спортивна школа, пологовий будинок, медична частина МВС, лікарня, шкірно-венерологічний диспансер і тубдиспансер.

На місці працюють ремонтники, вони відкачують воду та намагаються ліквідувати порив без проведення земляних робіт. Чуйко наголосила, що опалення у відімкнених будинках планують відновити сьогодні до вечора.

Нагадаємо, у Харкові за останні 10 днів сталося щонайменше чотири великі аварії на тепломережах, внаслідок чого без тепла та гарячої води на кілька днів залишалися мешканці кількох сотень будинків. Зокрема, 28 лютого повідомлялося, що у Харкові сталася аварія на тепломагістралі, яку полагодили два дні до того.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: