Об'єднані сили проведуть у Краматорську заходи з протидії терористичним загрозам

Об'єднані сили проведуть у Краматорську заходи з протидії терористичним загрозам
Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем - штаб операції Об'єднаних сил

Краматорців просять не виходити з дому без нагальної потреби

У зв'язку із проведенням 31 жовтня та 1 листопада 2018 року превентивних заходів з протидії терористичним та диверсійним загрозам в м. Краматорськ Донецької області, командування Об'єднаних сил закликає мешканців міста, не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо. Про це інформує прес-служба операції Об'єднаних сил.

«У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов'язково мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання і т.і.)», - сказано у повідомленні.

Усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства та санкціоновані командувачем об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим, підкреслили в командуванні.

Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, прес-служба операції закликала негайно повідомити на адресу чергових служб:

  • головного відділу в м. Краматорськ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: 06264-3-03-33;
  • Краматорського міського відділу ГУ НПУ в Донецькій області, тел.: 102, 06264-7-02-47.

Прес-служба операції Об'єднаних сил нагадала, що згідно з вимогами пункту 8 Постанови Кабінету міністрів №92 від 18 лютого 2016 року, прийнято рішення щодо встановлення у Донецькій та Луганській областях і АР Крим рівня терористичної загрози «червоний». Зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитись із заходами, що вживаються суб'єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: