Об’єднані сили провели навчання ударної авіації

Об’єднані сили провели навчання ударної авіації
Екіпажі штурмової авіації тренувалися умовно знищувати наземні цілі

Проведено тренування чергових бойових обслуг та розрахунків зенітно-ракетних військ

На виконання наказу Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва пройшла перевірка готовності чергових сил авіації та протиповітряної оборони до виконання завдань за призначенням. Про це інформує прес-центр операція Об'єднаних сил.

«Проведено тренування чергових бойових обслуг та розрахунків зенітно-ракетних військ з виявлення, розпізнавання, супроводженню та умовного знищення повітряних цілей. А екіпажі штурмової авіації тренувалися умовно знищувати наземні цілі», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у Литві почалися одні з найбільших військових навчань у цій країні «Залізний вовк». Литовська армія протягом двох тижнів тренуватиметься з союзними підрозділами інших країн. 

У військових навчаннях беруть участь близько 3500 солдатів з чотирнадцяти країн, зокрема, з Німеччини, Бельгії, Чехії, Нідерландів, Норвегії, Великобританії, Естонії, Італії, США, Канади, Словенії та України.

Найбільші ж після закінчення холодної війни військові навчання НАТО Trident Juncture-2018 тривають у Норвегії. Вони почалися 25 жовтня і триватимуть до 7 листопада. Українські офіцери, як представники країни-партнера, беруть участь у командно-штабній фазі цих навчань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: