Окупант скаржиться на гори трупів біля Антонівського мосту (перехоплення)

Окупант скаржиться на гори трупів біля Антонівського мосту (перехоплення)
Росіянин розповідає, що на їхніх позціях багато вбитих
фото з відкритих джерел

Тіла вбитих гниють просто неба, їх не можуть вивезти

Російський військовий поскаржився співрозмовниці, що через постійні обстріли з боку ЗСУ тіла вбитих окупантів гниють просто неба, їх не можуть вивезти. Про це йдеться у перехопленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За словами росіянина, він перебуває на позиції неподалік Антонівського мосту.

«Тут, на цьому Антонівському мосту. Тут з трупами все, і витягнути не можемо, турами все забито, нашими. Наші почали довбати сюди, під'їжджати до нас, до наших позицій і від нас довбати... вони то втечуть відразу, а ми залишаємося. Як хочете, так і виживайте. Мене дістала війна вже ця, вже не звертаю уваги, коли по рації кричать «повітря-повітря», – каже окупант.

У розмові окупант згадує російського диктатора Володимира Путіна та іронізує, що гора трупів, які розкладаються, на цьому напрямку – його хитрий план.

Раніше російский військовий скаржився другу на стан справ у армії. Він розповідав про відсутність боєприпасів, техніки та висміював телевізійну картинку, яку згодовують громадянам країни-агресора.

Нагадаємо, українські військові збільшили тиск на російські окупаційні війська на лівобережній частині Херсонщини поблизу зруйнованого Антонівського мосту, при цьому РФ змушена залучити частину своїх підрозділів для оборони на Запорізькому напрямку. 

Читайте також: ЗСУ ударами Himars знищили батарею російських гаубиць

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: