Ворог вдарив по готелю у Запоріжжі: загинули мама з сином (фото)

Ворог вдарив по готелю у Запоріжжі: загинули мама з сином (фото)
Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені багатоповерхові будинки розташовані поруч
фото: Іван Федоров/Телеграм

Близько 23:00 Росія здійснила обстріл міста

У ніч, 3 вересня, російські війська здійснили обстріл Запоріжжя, що призвело до трагічних наслідків. Внаслідок атаки загинуло двоє людей, серед яких 8-річний хлопчик. Ще двоє осіб отримали поранення, включаючи 12-річну дівчинку, яка зараз перебуває у реанімації. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Ворог вдарив по готелю у Запоріжжі: загинули мама з сином (фото) фото 1

«Близько 23:00 Росія здійснила обстріл міста. На жаль, 2 людини загинуло, в тому числі 8-річний хлопчик. Ще двоє поранені, в тому числі, дівчинка 12 років. Дитина зараз у реанімації. Внаслідок ворожого удару частково зруйновано будівлю», – проінформував Федоров.

Ворожий удар частково зруйнував одну з будівель, а вибухова хвиля та уламки пошкодили кілька багатоповерхових будинків, що знаходяться поруч.

Згодом пресслужба Міністерства внутрішніх справ уточнило, що окупанти завдали ракетного удару по готельному комплексу Запоріжжя.
«Унаслідок атаки загинула 38-річна жінка та її 8-річний син. Також з-під завалів деблокували її чоловіка та 13-річну доньку. Обидва у тяжкому стані, їх госпіталізували. На місці працюють необхідні служби», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі у Запоріжжі пролунав вибух.

До слова, окупанти за добу вдарили по Запорізькій області 355 разів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: