Поліція цілодобово охоронятиме всі окружні виборчі комісії

Поліція цілодобово охоронятиме всі окружні виборчі комісії
Наразі поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до окружних виборчих комісій

Для безпеки роботи виборчих дільниць по всій державі цілодобово залучені понад 400 працівників поліції, - Фацевич

Національна поліція України взяла під цілодобову охорону окружні виборчі комісії. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, відсьогодні під охорону взяті всі окружні виборчі комісії – їх 199.

«Для забезпечення безпеки їх роботи по всій державі цілодобово  залучені понад 400 працівників поліції», – наголосив заступник глави Нацполіції.

За його словами, наразі поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до окружних виборчих комісій. А вже наприкінці наступного тижня поліцейські  здійснюватимуть охорону і дільничних виборчих комісій, після переміщення бюлетенів до них.

Нагадаємо, раніше у Центральній виборчій комісії розповіли, що єдиними ризиками на дільницях під час голосування на виборах 2019 є підкуп виборців та фальсифікації ззовні дільниці.

Раніше, заступник Центральної виборчої комісії Євген Радченко заявив, що на президентських виборах 2019 не буде відеоспостереження на виборчих дільницях.

Як повідомлялося, в Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що для військовослужбовців ЗСУ в цілому по Україні було створено 93 виборчі дільниці для участі у виборах президента України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: