Росія обстріляла Краматорськ: Зеленський показав моторошні кадри з місця влучання

Росія обстріляла Краматорськ: Зеленський показав моторошні кадри з місця влучання
Внаслідок атаки пошкоджено шість багатоповерхівок
фото: Павло Кириленко/Телеграм

Російська ракета влучила в центр міста

Президент України Володимир Зеленський показав відео наслідків ворожої атаки по центру Краматорська Донецької області. Рятувальні роботи на місці ще тривають. Про це Зеленський повідомив у Телеграм.

«Краматорськ. Російська ракета влучила в центр міста. Пошкоджено шість багатоповерхівок. Щонайменше троє постраждалих, одна людина загинула. Мої співчуття рідним», – написав Зеленський.

За його словами, рятувальні роботи на місці ще тривають.  «Держава-зло продовжує воювати з мирним населенням. Знищуючи життя і не залишаючи нічого людського. Кожен удар, що забирає невинне життя, має призводити до законного й справедливого вироку, який карає за вбивство. Так обов’язково буде», – зазначив глава держави.

Нагадаємо, що сьогодні російські війська вдарили по центру Краматорська Донецької області. Ракета влучила у багатоквартирний будинок, а загалом пошкодила шість За даними Офісу генпрокуратури, з-під завалів дістали чотирьох поранених. Один потерпілий помер у лікарні, ще трьом громадянам надано медичну допомогу. Правоохоронці вже порушили справу за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: