Росія планує залучити до війни іноземців – Генштаб

Росія планує залучити до війни іноземців – Генштаб
фото ілюстративне

Кремль змушує комерційні організації платити від 10 млн рублів з метою підтримки російської армії

У Російській Федерації іноземцям пропонують вступити до армії, аби швидше отримати російське громадянство, а в Москві комерційні організації змушують платити від 10 млн рублів з метою підтримки російської армії. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«На території Росії іноземним громадянам, які перебувають в черзі на отримання громадянства Російської Федерації, пропонується добровільно призиватися до лав ворожого війська та автоматично отримати громадянство РФ», – йдеться у повідомленні.

Також у російській столиці здійснюється тиск на комерційні структури з метою фінансової підтримки збройних сил  РФчерез переказ коштів в розмірі від 10 млн рублів.

Крім того, на полігоні Кадамовський Ростовської області очікується прибуття мобілізованих, для подальшої підготовки та доукомплектування підрозділів ворога. 

«В першу чергу доукомплектування стосуватиметься ПВК Вагнера та загонів «Барс», які постійно втрачають особовий склад в Україні», – додали в Генштабі.

Нагадаємо, триває 327-ма доба російського широкомасштабного вторгнення. Російські окупанти протягом доби завдали два ракетних і шість авіаційних ударів та здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по цивільній інфраструктурі Харківської, Запорізької та Херсонської областей. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Високою є небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по об’єктах на всій території України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: