Рятувальники перед Різдвом перевірили понад вісім тисяч храмів

Рятувальники перед Різдвом перевірили понад вісім тисяч храмів
17 тисяч правоохоронців патрулюватимуть біля храмів у Різдвяну ніч

Сім тисяч рятувальників переведені на посилений варіант несення служби

Поліцейські та рятувальники напередодні святкування Різдва вже обстежили понад 8 тисяч храмів на наявність вибухонебезпечних предметів та перевірили рівень дотримання пожежної безпеки. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує Департамент комунікації МВС України.

«Поліцейські та рятувальники вже обстежили понад вісім тисяч культових споруд на наявність вибухонебезпечних предметів та перевірили рівень дотримання пожежної безпеки. Робота продовжується», - сказав Яровий.

Рятувальник також нагадав, що публічну безпеку біля храмів забезпечуватимуть понад 17 тисяч працівників Національної поліції та Нацгвардії.

Водночас, за його словами, ще близько семи тисяч правоохоронців будуть залучені до охорони громадського порядку на вулицях міст.

«Вони патрулюватимуть населені пункти та автошляхи», - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Крім того, він додав, що на посилений варіант несення служби переведені сім тисяч рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій та дві тисячі одиниць рятувальної техніки.

За словами Ярового, основним завданням правоохоронців залишаються превентивні заходи з недопущення правопорушень та запобігання провокаціям, нещасним випадкам та надзвичайним ситуаціям.

Рятувальник зазначив, що в ніч з 6 на 7 січня у майже 14 тисячах культових споруд в Україні заплановані богослужіння. Традиційно найбільш масові заходи відбудуться у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Дніпропетровській областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: