Штаб Об’єднаних сил попередив про можливі збої електрики на КПВВ «Майорське»

Штаб Об’єднаних сил попередив про можливі збої електрики на КПВВ «Майорське»
Пункт пропуску на Донбасі

Збої з електропостачанням можуть призвести до нестабільної роботи баз даних

У КПВВ «Майорське» на лінії розмежування у Донецькій області можливі тимчасові відключення електропостачання у зв'язку з проведенням з 10 по 14 грудня з 8.00 до 16.00 відновлювальних робіт на високовольтних лініях.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил

«З метою стабілізації подачі електроенергії до населених пунктів, які знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування, представниками ДП «Укренерго», з 10.12.2018 р. до 14.12.2018 р. в районі населеного пункту Майорськ Донецької області з боку підконтрольної уряду України території будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи на високовольтних лініях «Вуглегірська ТЕС - Центральна №1» та «Вуглегірська ТЕС - Макіївка». В зв’язку з цим, можливі тимчасові відключення електропостачання, зокрема і в КПВВ «Майорське», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, збої з електропостачанням можуть призвести до нестабільної роботи відповідних баз даних. Через що можливі технічні збої в роботі КПВВ, ситуативні накопичення осіб і транспортних засобів і, як наслідок, ускладнення переміщення осіб та транспортних засобів в межах дорожнього коридору «Горлівка – Бахмут» у вказані дати з 08.00 до 16.00.

Командування Об’єднаних сил просить громадян з розумінням поставитись до можливих труднощів та врахувати дану інформацію під час планування поїздок через лінію розмежування.

Як відомо, пункти пропуску на Донбасі перейшли на зимовий графік роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: