Переполох у Москві: нові подробиці падіння українського дрона-камікадзе із вибухівкою

Переполох у Москві: нові подробиці падіння українського дрона-камікадзе із вибухівкою
фото з відкритих джерел

Українські розвідники нібито отримали інформацію про подорож Путіна до індустріального парку в Руднєво і могли запустити туди дрон-камікадзе із вибухівкою 

Знайдений сьогодні український безпілотник із вантажем у два десятки кілограмів вибухівки – поганий сигнал для російської знаті. Відстань до МКАД (Московська кільцева автомобільна дорога – Главком) від точки падіння – менше двох десятків кілометрів. Таку думку на своєму Telegram-каналі оприлюднив російський аналітик та блогер Анатолій Несміян. 

«Фактично це вже в межах Кремля чи будь-яких важливих об'єктів на території Москви та Підмосков'я. Наприклад, сановних вілл на відомих напрямках. Військового значення поки що ці напади не мають, тут важливіший психологічний аспект, але загалом, можна з упевненістю сказати, що існуючий район ПРО навколо Москви безсилий проти таких  цілей малого розміру. Вони виявляються або в результаті збою в роботі або вже безпосередньо біля своєї мети», – йдеться в повідомленні.

За словами Несміяна, це означає, що практично будь-який «російський бонза» тепер у межах досяжності.

«Звичайно, можна орендувати Панцир і поставити біля воріт, але, по-перше, це означає, що ти ризикнеш підняти себе на рівень президента, який вже наїжджав свої бункери відповідною технікою. А чи по чину тобі бути на рівні вождя, ось у чому питання? Чи не занадто ти крутий для цього? По-друге, охочих багато, а Панцирів – ні», – зазначає аналітик.

Український слід 

Користувачі у соцмережах також висловили думку, що український дрон летів не просто так. Минулого тижня українські розвідники нібито отримали інформацію про подорож Путіна до індустріального парку в Руднєво, і навіть отримали карту поїздки територією парку.

Цю інформацію підтвердив особистий кореспондент Путіна Зарубін у своєму Telegram. Українці відповідно запустили дрон-камікадзе, який пролетів усі ППО Росії, і впав неподалік індустріального парку. Коли зранку стало відомо про дрон в Кремлі, почався  переполох. Рупор Кремля Пєсков швидко написав про новий графік Путіна – залишатись працювати у Кремлі, і  почалися серйозні перевірки зливів. 

Нагадаємо, мешканка російського Ногінська виявила український безпілотник, який спав у лісовому масиві неподалік неподалік своєї хати. Про це повідомляє Телеграм-канал Baza. Як зазначається, жінка, що виявила безпілотник, повідомила поліцію, що за 300 м від свого будинку знайшла великий літальний апарат.

«Дроном, що впав, виявився UJ-22 Airborn українського виробництва, завдовжки 3,5 метра. Найімовірніше, в нього закінчилося пальне в баку. Усередині дрона виявлено близько 30 брикетів масою по 570 г з вибуховою речовиною всередині», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 24 квітня невідомі безпілотними завдали удару по нафтобазі в окупованих Ровеньках на Луганщині біля кордону з Росією. Внаслідок чого виникла пожежа. 

Читайте також: 

Війна безпілотників. У чому нас суттєво переважає Росія

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Арестович вчергове «дезертував з України» та показав, де «переховується»
Арестович вчергове «дезертував з України» та показав, де «переховується»
У триповерховій адмінбудівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій
Атака на столицю: влада повідомила про кількість збитих дронів
Берлін залишається одним із найбільш кримінальних міст Європи
У Берліні всього за рік скоєно більше 3 тис. злочинів проти українців
 Росіяни відтепер бояться звичайних коробок із цукерками
У Санкт-Петербурзі мешканців будинку евакуювали через коробку цукерок
Скабєєвій тревожно
У пропагандистки Скабєєвої сталася істерика через майбутній контрнаступ ЗСУ
Застосувавши спецзасоби, поліцейські затримали зловмисницю
Львівщина: нетвереза водійка кидалася на патрульних із мачете
Центр у Запоріжжі стане продовженням проєкту Mental Help
Глобальний договір ООН в Україні та Метінвест створять центри психологічної реабілітації для українців: деталі
До кожної іграшки додають дві книжки – маленький комікс та трохи більшу, з текстами та картинками про історію хібукі – хто він та звідки
Обійми песиків хібукі: на Донеччині запровадили унікальну психологічну терапію для дітей Волонтерська ініціатива
Під час подорожі «Укрзалізницею» пасажири можуть скористатися різними безкоштовними послугами
Безкоштовні послуги «Укрзалізниці», про які ви могли не знати
Дата публікації новини: