У Львові жорстоко вбили лідера легендарного рок-гурту «Лесик Band»

У Львові жорстоко вбили лідера легендарного рок-гурту «Лесик Band»

У Львові вбили лідера  рок-гурту «Лесик Band»

56-річний музикант від отриманих травм помер у лікарні

У Львові 7 квітня ввечері на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА,76 невідомий чоловік завдав ножових поранень музиканту, лідеру гурту «Лесик Band» Олександру Дацюку.

Згідно з повідомленням патрульної поліції Львівської області, 7 квітня близько 21-ї години патрульні 1 батальйону отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Героїв УПА у Львові. Заявник повідомив, що невідома особа чоловічої статі, нанесла предметом схожим на ніж проникаюче поранення в область серця. На зупинці громадського транспорту поліцейські виявили потерпілого 56-річного львів’янина з ножовим пораненням в ділянку серця. Негайно прибули і медики.

Очевидець події, розповів, що часто бачив раніше особу, яка вчинила цей злочин. З його слів, чоловік завжди виглядає дуже занедбании. Він надав чіткі описи ймовірного зловмисника. Орієнтування передали усім екіпажам.

За лічені хвилини, неподалік місця скоєння злочину, інспектори роти тактико-оперативного реагування знайшли схожу особу. Під час поверхневої перевірки у нього виявили ніж. Чоловіка затримали, ним виявився 67-річний львів’янин.

Медики встановили попередній діагноз: подвійне проникаючи поранення в ділянку серця, яке теж було пошкодженим. Потерпілого забрали до лікарні. Патрульні супроводили швидку до медзакладу, адже життя пораненого було під загрозою. На жаль, перенісши операцію, чоловік помер в реанімації.

Справою займається слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції.

 Нагадаємо, Олександр  Дацюк, якого у народі називали «Лесик», у 1990 році створив у Львові гурт «Лесик Band»,. Гурт виконував пісні найрізноманітніших жанрів (рок-н-рол, блюз, реґі тощо), які були надзвичайно популярними. Серед найвідоміших такі хіти як «Гуляли», «Співали ящури», «Кошмарний сон», «Рекет», «Весна застою», «Бразілія».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: