У Новій Каховці партизани підірвали авто одного з головних колаборантів області, він в лікарні

У Новій Каховці партизани підірвали авто одного з головних колаборантів області, він в лікарні
фото: Baza

Відповідальність за скоєний замах взяв на себе партизанський рух «Атеш»

У тимчасово окупованій Новій Каховці, що на Херсонщині скоєно замах на одного з головних колаборантів області. Йдеться про так званого заступника начальника адміністрації Нової Каховки Віталія Гуру. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Як зазначається, колаборанта намагалися підірвати в автівці.«Усе сталося 13 березня. Вибуховий пристрій спрацював поряд з машиною Гури, коли він зупинився біля їдальні «Смачна країна» у Новій Каховці. У результаті Гура отримав поранення, і його доправили до лікарні», – йдеться в повідомленні.

Відповідальність за скоєний замах взяв на себе партизанський рух «Атеш». «Ніхто із мирних жителів не постраждав. Чекаємо на підтвердження про остаточну ліквідацію.У будь-якому разі, це стане нагадування рашистам та їхнім прислужникам, що ми не дозволимо безкарно бешкетувати на українській землі», – йдеться у заяві.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області партизани підірвали авто з російськими військовими. Серед окупантів є жертв

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: