Втрати ворога на півдні: ЗСУ знищили ворожий бомбардувальник

Втрати ворога на півдні: ЗСУ знищили ворожий бомбардувальник
Українська авіація завдала 13 ударів по противнику на півдні
фото ілюстративне

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань

Українські військові на півдні знищили ворожий бомбардувальник Су-24М, 31 одиницю російської техніки і 33 загарбники. Про це повідомило Оперативне командування «Південь».

Українська авіація минулої доби завдала 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 285 вогневих завдань. В тому числі по трьох районах зосередження живої сили, озброєння та техніки в Голій Пристані, Дудчанах і Криничанці, по складах боєприпасів у тих же Дудчанах і в Садовому, по пункту управління безпілотниками в Комишанах.

Під щільним вогневим контролем перебували Каховський міст і переправа в Дар'ївці. Окупанти не мали жодної можливості ними користуватися.

Підтверджені втрати ворога складають: 33 військових та 31 одиницю техніки. Ворог втратив 11 танків, 5 гаубиць «Мста-Б», самохідну артустановку «Гвоздика», 13 одиниць авто-бронетехніки, 2 склади з боєприпасами в Миколаївському і Херсонському районах.

«Ворог силами до двох взводів за підтримки двох БМД-2 і танка Т-72 веденням штурмових дій в напрямку з Архангельського на Іванівку намагався покращити своє положення. Успіху не мав, втративши одну БМД-2 і значний відсоток живої сили, відступив», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили село Киселівка (Херсонська область).

Додамо, майже вся Херсонщина наразі перебуває під вогневим контролем ЗСУ. Контрнаступ триває, а наші військові продовжують просуватися вперед та відтісняти окупантів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: