Зеленський побував у Чорнобильській зоні, але з працівниками не поспілкувався «через брак часу»

Зеленський побував у Чорнобильській зоні, але з працівниками не поспілкувався «через брак часу»
Зеленський побував у Чорнобильській зоні
Фото Facebook/Ольга Василевська-Смаглюк

«Сподіваюсь, наступного разу буде позитивний привід відвідати Зону» – депутатка

Президент Володимир Зеленський 26 квітня побував з робочою поїздкою у Київській області, він взяв участь у церемонії вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та нагородив вогнеборців, які гасили масштабну лісову пожежу в Зоні відчуження цього року.

Візит Зеленського в Зону відчуження прокоментувала депутатка фракції «Слуга народу» Ольга Василевська-Смаглюк.

«Шкода, що не вдалось запросити Президента поспілкуватися з працівниками Станції та ДАЗВ через брак часу. Люди чекали на ґанку станції», – повідомила депутатка.

Президент поставив новому керівникові ДАЗВ (Державне агентство України з управління зоною відчуження) Сергію Калашнику завдання: розібратися з підпалами, зайнятися безпекою Зони та іміджем Чорнобиля.

«Дякую Президентові за візит. Сподіваюсь, наступного разу буде позитивний привід відвідати Зону», – подякувала Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, у неділю, 26 квітня, Президент Володимир Зеленський, перебуваючи з робочою поїздкою у Київській області, зустрівся з працівниками ДСНС України, які брали участь у гасінні масштабної лісової пожежі в Чорнобильській зоні відчуження. Він вручив 22 рятувальникам державні нагороди. Президент облетів на гелікоптері ділянку, яка постраждала внаслідок пожежі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: