Литвин: Крим у 2014 році здали

Литвин: Крим у 2014 році здали

Офіцери, які були готові захищати півострів, так і не дочекалися команди - Литвин

Володимир Литвин, позафракційний народний депутат, вважає,  що Крим у 2014 році «просто здали». Про це політик заявив у інтерв’ю «Главкому».

«Коли почали захоплювати приміщення, треба було одразу поставити заслін, і ця епідемія не поширилася б», – вважає Литвин.

На питання, чи були, на його думку, у Турчинова такі можливості, коли все в державі летіло шкереберть, Литвин відповідає, що «зараз дуже вигідно подавати так, ніби все було шкереберть».

Нардеп пригадує, як у 2014-му говорили, що в Україні немає боєздатних військових частин. «Все у нас там було. Офіцери, які звідти повиходили, казали, що чекали команди, але ніхто їм її не давав. Треба було діяти,  а у Києві весь час домовлялися і посади ділили», - пояснює Литвин.

Нагадаємо, що на засіданні парламенту 7 листопада спікер ВР Андрій Парубій повідомив про вихід народного депутата Володимира Литвина із групи «Воля народу».

Сам Литвин своє рішення озвучив ще 20 жовтня, у останній день попереднього пленарного тижня.

Повну версію інтерв'ю читайте тут: Володимир Литвин: Раніше влада жила «по понятіям» - були правила, а зараз немає жодних

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: