Міністр оборони Таран ліквідував Офіс реформ. Це зриває рух України до НАТО і відповідає інтересам Росії

Міністр оборони Таран ліквідував Офіс реформ. Це зриває рух України до НАТО і відповідає інтересам Росії
Голова Міноборони Андрій Таран

Міністра оборони змінять на догоду Росії для зриву співпраці України та НАТО - Береза

Версія Борислава Берези, який попереджав у свій час, що міністра оборони змінять на догоду Росії для зриву співпраці України та НАТО, схоже підтверджується.

Вчора, 10 квітня міністр оборони ліквідував Проєктний офіс реформ, котрий був мотором і мозковим центром змін в Армії.

Борислав Береза попереджав місяць тому, що з новим міністром – Андрієм Тараном, про курс до НАТО можна буде забути, повідомляють Тexty.

«Після мюнхенської конференції з безпеки тоді ще міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив про те, що НАТО готове посилити нашу співпрацю і в кінці року нам підвищать статус до рівня партнера з розширеними можливостями. Правда лише в тому випадку, якщо темп реформ буде збережений. Це викликало дике роздратування в Кремлі. І тоді по різних каналах надійшла інформація, що Путін поставив завдання Дмитру Козаку, який веде від імені Кремля переговори з главою ОП Андрієм Єрмаком, не дати це реалізувати через заміну міністра. Потрібен той, хто просто почне саботувати реформи або зривати їх реалізацію» – повідомляв Береза.

Нагадаємо, Таран заявив, що адаптація ЗСУ до стандартів НАТО – тепер недосяжна мета (його заява вступає у протиріччя з Конституцією).

Як повідомлялося, експерти НАТО відклали свій візит до України.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: