Рабінович розказав, як знизити курс до 18 грн за долар

Рабінович розказав, як знизити курс до 18 грн за долар
Вадим Рабінович

Рабінович вважає, що українці мають споживати український газ за собівартістю

Для того щоб повернутися до тарифів на житлово-комунальні послуги, які існували до підвищення, потрібно рівно в 10 разів менше коштів, ніж за місяць розкрадають чиновники. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович в ефірі NewsOne.

«Я радий за прем'єра, що він нам пообіцяв взагалі ніколи тарифи не підвищувати. Той же прем'єр говорив: ніколи ніхто не буде платити за комуналку більше 20% від доходів. І що? Люди, звичайно вони на нас і відіграються, звичайно вони зараз почнуть підвищувати. Цинізм цього хамства в тому, що тарифи на ЖКГ нам ставлять європейські, а зарплати - найнижчі в Європі», - обурився парламентарій.

«Візьміть свій український газ, який ви здобуваєте - 18,5 млрд кубометрів. Віддайте його за собівартістю народу, а далі - грайтеся в свої ігри на комерційних підприємствах», - закликав народний депутат.

Він підкреслив, що так само, як і тарифи ЖКГ, штучно завищеними є і курс долара до гривні.

«Більше 8 місяців Україна не отримує транші Міжнародного валютного фонду, але замість обіцяної катастрофи курс стабілізувався. Справа в тому, що для стабілізації економіки транш і не потрібен. Кредити треба брати не на проїдання, а на розвиток. А у нас курс гривні завищений спеціально - в інтересах олігархів. Навіть при слабоумстві наших чиновників, і тієї ситуації, до якої вони довели країну, курс долара можна було б вже зараз повернути до планки в 18-19 грн», - переконаний Вадим Рабинович.

Раніше міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак заявив, що в близькому майбутньому природній газ як ресурс буде знецінюватися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: