Разумков підписав усі закони, ухвалені сьогодні на позачерговому засіданні Ради

Разумков підписав усі закони, ухвалені сьогодні на позачерговому засіданні Ради
13 квітня Верховна Рада провела позачергове засідання, на якому ухвалила зміни до державного бюджету, а також низку законів

Закони вже направлено на підпис президенту України Володимиру Зеленському

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков невідкладно підписав закони, ухвалені на позачерговому засіданні парламенту 13 квітня.

Про це повідомляє пресслужба апарату Верховної Ради.

«Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відповідно до вимог Конституції невідкладно підписав ухвалені на позачерговому засіданні парламенту 13 квітня закони України (відповідні законопроєкти зареєстровані за №№ 3320, 2339 та 1049). Зокрема, це необхідні зміни, що спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби Covid-19, посилення відповідальності за умисні підпали та підтримка пропозицій президента України до законопроєкту № 1049», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці закони вже направлено на підпис президенту України Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, 13 квітня Верховна Рада провела позачергове засідання, на якому ухвалила зміни до державного бюджету, а також низку законів.

Зокрема, Рада розглянула і відхилила 13 постанов про скасування закону про ринок землі. Таким чином нардепи розблокували підписання законопроекту.

Дмитро Разумков вже підписав закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (№ 2178-10).

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: