Саакашвілі відповів Порошенку на слова про зв’язок із політиками-втікачами

Саакашвілі відповів Порошенку на слова про зв’язок із політиками-втікачами
Михайло Саакашвілі

Саакашвілі вирішив, що Порошенко, коли казав про викриття зв’язку із «малоросійською політичною еміграцією в Росії», говорив саме про нього

Лідер «Руху нових сил», екс-голова Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що готовий захищатися в суді щодо підозр про свої зв’язки із українськими політиками втікачами, що осіли в Москві після Революції гідності 2014 року. Про це він написав у Facebook.

За його словами, себе він готовий захищати саме в українському суді.

«Якщо вони мене викрили, доведіть своє «викриття» до кінця. Пустіть мене в Україну і доведіть свої підозри у суді! Спочатку буду захищатися в суді, а в наступному році буду свідчити в суді над колишнім президентом Порошенко. І за мене нехай не турбується, я вже у підручниках історії, а цьому непорозумінню світить тільки потрапити в кримінальну та судову хроніки», - написав він.

Нагадаємо, 24 березня під час відзначення річниці створення СБУ президент Петро Порошенко подякував спецслужбістам за захист національної безпеки.

«Спочатку було блискуче викрито та легально задокументовано зв'язок так званого табору протесту під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в Росії, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. І, що важливо, отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром та Москва-рікою, яким вони переправляли ці «тридцять срібняків», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: