У Ляшка назвали представників сексменшин психічно хворими

У Ляшка назвали представників сексменшин психічно хворими
Ігор Мосійчук

Ігор Мосійчук вважає, що представників сексменшин треба «лікувати»

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук вважає «психічно хворими» представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Відповідну заяву він поширив у своєму Facebook, коментуючи побиття організаторів гей-прайду у Кривому Розі.

«Як я і передбачав сурові шахтарі Кривбасу наваляли люлей організатору гей-парада в Кривому Розі. Деякі грантоїди стурбовані станом фізичного здоров’я цього збоченця почали звинувачувати мене в закликах до насильства по відношенню до цих психічно хворих людей. Я хворих на психічні розлади та сексуальні збочення не ображаю і вважаю, що їх просто треба лікувати. Рекомендую адептам Сороса звернутися до свого спонсора з закликом оплатити програму такого лікування хворим які нав’язують українському суспільству сексуальні збочення», - написав парламентар.

Мосійчук додав, що «застерігає» організаторів гей-парадів. Він закликав їх припинити «провокувати українців на насилля по відношенню до себе». За його словами, вони «зіштовхують українців з правоохоронцями, вимагаючи захистити тотально агресивну меншість від здорових громадян».

Депутат також вважає, що влада має заборонити проведення гей-парадів в Кривому Розі та інших містах.

Сьогодні «Гей Альянс Україна» повідомив, що ввечері 30 червня близько 10 невідомих побили Бориса Золотченка, коли той з друзями повертався додому після засідання організаційного комітету фестивалю КривбасПрайд, в рамках якого планується проведення Маршу Рівності на підтримку ЛГБТ-спільноти.

Зазначимо, Олег Ляшко, лідер партії, від якої Мосійчук обрався депутатом Верховної Ради, у 2010 році сам опинився у центрі гей-скандалу. Тоді з’явилося відео, де людина, схожа на Ляшка, зізнається в отриманні преференцій в обмін на надання чоловіку на ім’я Боря послуг сексуального характеру. Сам лідер звинувачував розповсюджувачів відео у чорному піарі, саме відео він називав фальшивим.

Нагадаємо, нещодавно Олег Ляшко оженився.

У 1973 р. правління Американської психіатричної асоціації проголосувало за виключення гомосексуальності зі списку психічних хвороб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: