Володимир Шейко переміг у конкурсі на посаду директора Українського інституту

Володимир Шейко переміг у конкурсі на посаду директора Українського інституту
Володимир Шейко

За посаду директора Українського інституту змагалися 33 кандидати

Переможцем конкурсу на посаду генерального директора Українського інститут став директор мистецьких програм Британської ради в Україні Володимир Шейко.

Про це інформує прес-служба Міністерства закордонних справ.

«18 квітня 2018 року завершився конкурс на посаду генерального директора Українського інституту – установи, яка має стати українським аналогом Британської ради, Гете-Інституту, Французького інституту, Чеського культурного центру, Польського інституту тощо. Переможцем став Володимир Шейко - фахівець з менеджменту культури, маркетингу і комунікацій, директор мистецьких програм Британської ради в Україні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом участь у конкурсі на посаду директора Українського інституту взяли 33 кандидатів. Переможця обирала конкурсна комісія у складі дев’яти незалежних експертів у сфері культури та комунікацій.

У найближчі дні з Шейком проводитимуться зустрічі для узгодження всіх умов та формальностей, після цього відбудеться засідання наглядової ради, і наказом МЗС буде призначено керівника Українського інституту.

Водночас, згідно з умовами конкурсу конкурсна комісія може пропонувати наглядовій раді трьох кандидатів відповідно до рейтингу, тож було прийнято рішення рекомендувати також резервного кандидата/кандидатку, якою стала Тетяна Філевська - арт-менеджерка, кураторка, культурна активістка та дослідниця українського мистецтва XX століття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: