Яресько знайшла нову роботу

Яресько знайшла нову роботу
Наталя Яресько

Екс-міністр фінансів очолила наглядову раду громадської неполітичної організації

Наталя Яресько, екс-міністр фінансів України, очолила наглядову раду громадської неполітичної організації Аспен Інститут Київ (The Aspen Institute).

«Ми запускаємо Аспен Інститут Київ у той час, коли Україна йде вперед від радянського минулого до європейської політики, економіки, культури. Ми пишаємося, що приєдналися до цього процесу», – цитує Наталю Яресько ТСН.

Вона зазначила, що програми цієї організації в різних країнах світу допомагають лідерам у різних сферах: в освіті, міжнародних справах, інформаційних комунікаціях і культурі.

Віце-президент Аспен Інституту США Елліот Герсон розповів про те, що ініціатива цієї організації в Україні є вже майже 9 років, у її рамках проходили семінари для українських лідерів.

«Цей запуск – можливість інтегрувати українських лідерів до мережі цінностей, заснованої на цінностях лідерства», – наголосив Герсон.

Герсон зауважив, що Аспен Інститут Київ є незалежною українською організацією.

«Це не якась франшиза чи відділення організації. Це українська організація, під українським керівництвом, з українськими фінансами та українськими питаннями. Вона є рівним партнером інших організацій Аспен Інституту по всьому світу», – пояснив він.

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада проголосувала за призначення спікера парламенту Володимира Гройсмана прем’єр-міністром України. За відповідне рішення проголосували 257 депутатів. Тією ж постановою народні обранці звільнили главу уряду Арсенія Яценюка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: