Чий Крим? Екс-продюсер Лорак шокував заявою

Чий Крим? Екс-продюсер Лорак шокував заявою
Раніше Фальоса вже потрапляв у скандал

Ведучі ніяк не відреагували на слова Фальоси про Крим

Колишній продюсер Ані Лорак та Міки Ньютон Юрій Фальоса вважає окупований Крим законною російською, а не українською територією. Це випливає з його слів, сказаних у прямому ефірі на Прямому каналі у неділю, 7 жовтня.

«Я не визнаю (окупований Крим українською територією – «Главком»), припустимо. І що? Мене зараз видворити з країни? Взяти інше громадянство?», - запитав він.

Ці слова Фальоси прозвучали в ході ток-шоу «Слова і музика», яке було присвячено питанню доцільності подальшого існування звань заслужених і народних артистів. Зокрема, йшлося про те, чи має держава у разі припинення практики присвоювання таких звань анулювати їх для вже нагороджених.

Під час цього обговорення зайшла мова про людей – негромадян України, які отримали звання народного артиста, таких як Микола Басков, Пилип Кіркоров та Олександр Малінін. Зокрема, продюсер Володимир Бебешко зазначив, що деякі, отримавши звання народного артиста України, Україну ж і «хаять».

Фальоса з ним не погодився із заявив, що такі артисти, про яких говорить Бебешко, нічого поганого не говорять про Україну та її народ, а лише негативно відзиваються про події, які у ній відбуваються. Фальосі намагався опонувати один з ведучих Дмитро Клімашенко, він вказав, що такі народні артисти підтримують окупацію Криму. Після цього і прозвучали слова Фальоси про «російський Крим».

Ведучі ніяк не відреагували на слова Фальоси про Крим.

Раніше Фальоса вже потрапляв у скандал, коли перед чемпіонатом світу з футболу, який відбувся у РФ, заявив, що він є росіянином.

«Моя позиція незмінна. Я народився в Радянському Союзі, на Уралі, я росіянин і пишаюся цим!» - написав він у Facebook.

Нагадаємо, Фальоса зізнавався, що закохався у Ані Лорак, коли їй було 13 років.

«Це було щось неправильне таке, спонтанне, тому що це було вперше... Це було не зовсім сказати, щоб сильно приємно, ну таке. Бажання, яке протягом року тримається, воно виплеснулося, цього не можна розцінити з почуттями і відчуттями - оргазму ... Це сталося нарешті», - так розповів Фальоса про перший секс із Лорак.

Фальоса заявив, що він прожив з Лорак як парою 13 років разом, з них 10 - у спільному помешканні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: