«Дуже важка новина з Дрездена». Фонд «Відродження» повідомив про смерть видатної українки

«Дуже важка новина з Дрездена». Фонд «Відродження» повідомив про смерть видатної українки
Ірина Солоненко: «Україна має бути в ЄС для свободи пересування людей, служіння влади людямі розвитку довіри у суспільстві»
фото: Ірина Солоненко, Facebook

Ірина Солоненко була першою директоркою Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження»

Внаслідок агресивної лейкемії померла перша директорка Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» Ірина Солоненко. Про це повідомив виконавчий директор фонду «Відродження» Олександр Сушко.

«Дуже важка звістка надійшла з Дрездена. Внаслідок агресивної лейкемії в зовсім ще молодому віці померла Ірина Солоненко – перша директорка Європейської програми нашого Міжнародний фонд «Відродження», завдяки лідерству якої Фонд свого часу розпочав роботу щодо Угоди про Асоціацію та безвізу», – написав Олександр Сушко.  

Перша директорка Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» Ірина Солоненко
Перша директорка Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» Ірина Солоненко
фото: Ірина Соколенко, Facebook

«Україна має бути в ЄС для свободи пересування людей, служіння влади людямі розвитку довіри у суспільстві», – так пояснювала необхідність членства України в ЄС Ірина Солоненко. 

Чим відома Ірина Солоненко

«Дуже важка новина з Дрездена». Фонд «Відродження» повідомив про смерть видатної українки фото 1
Центр «Нова Європа»

Ірина Солоненко – випускниця Національного університету «Києво-Могилянська академія» 1999 року, колишня директорка Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження», керівниця дослідницького проєкту Інде.  

Міжнародний фонд «Відродження» – одна з найбільших українських благодійних фундацій, була заснована 1990 року. Фонд входить до створеної Джорджем Соросом мережі Фундацій Відкритого Суспільства, що працюють у 130 країнах. Фонд має автономію у визначенні пріоритетів та стратегії. За час діяльності в Україні Фонд підтримав понад 20 тис. проєктів, вклавши понад $365 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: