Новим директором Інституту світової політики стане Євген Магда

Новим директором Інституту світової політики стане Євген Магда
Євген Магда

Правління Інституту світової політики на своєму засіданні прийняло заяву Альони Гетьманчук від 15 грудня 2017 року про звільнення з посади директора ІСП

Новим директором організації буде призначено Євгена Магду. Відповідне рішення було прийняте 18 грудня 2017 року.

«Ми вдячні Альоні Гетьманчук за багаторічну роботу в команді Інституту світової політики, а також прийняли рішення задовольнити її прохання про звільнення. Враховуючи великий внесок в розвиток та розбудову організації, правління ухвалило рішення запропонувати Альоні Гетьманчук увійти до складу Наглядової Ради Інституту», – повідомив голова правління ІСП Віктор Шлінчак.

Євген Магда набуде офіційних повноважень одразу після процедури складання повноважень попереднім директором.

Довідка. Євген Магда – кандидат політичних наук, доцент. У 1996 році закінчив з відзнакою Київський національний університет імені Тараса Шевченка, у 2006 році – захистив кандидатську дисертацію на тему «Регіональний конфлікт на Близькому Сході у глобальному контексті».

Доцент Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського, де читає курси «Політконсалтинг, передвиборчі технології та політична реклама», «Діяльність медіа в умовах гібридної війни», «Міжнародний імідж України».

Автор досліджень «Гібридна війна: вижити та перемогти» (Харків, 2015), «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи» (Київ, 2017). Разом з Тетяною Водотикою написав книжку «Ігри відображень: якою Україну бачить світ» (Харків, 2016). У 2017 році у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» вийшла книжка «Шостий. Спогади про майбутнє» – дослідження про українських президентів.

З квітня 2017 року – член Громадської ради при МЗС України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: