П’ятий президент привітав українців з Воскресінням Христовим

П’ятий президент привітав українців з Воскресінням Христовим
Христос воскрес! Воістину воскрес!

Великоднє привітання родини Порошенків

Дорогі українці! 

У нас в родині давня традиція: паски Марина і діти печуть самі. Це святкові подарунки для військових, які лікуються в Київському шпиталі – нашим воїнам, які боронять нас від великої загрози, політичного коронавірусу Російської імперії.

Лікарі, які на передньому краї боротьби з пандемією, теж потребують уваги. Тому, не покладаючись на владу, закуповуємо захисні костюми для медиків. Ми, «Європейська Солідарність», – частина великого руху. По всій країні волонтери та меценати демонструють громадянську зрілість і відповідальність, вкладаючись у систему захисту людей від небезпечної хвороби, допомагаючи ближньому своєму.

Як наполягають лікарі, кожен з нас дотримується соціальної дистанції. Але ця дистанція не означає, що українці стали менш згуртованими.

Якщо ми єдині, відповідальні і дисципліновані, жодна зараза нас не візьме. Не раз у цьому переконувалися. Як народ в складні часи ми вміємо об’єднуватися, організовуватися, аби спільно протистояти будь-якій біді. 

Разом – ми сильні.

Добрі слова і, головне, добрі справи на підтримку один одного сьогодні важливі як ніколи.

Так, зустрічаємо Великдень в дуже складних умовах. Подібного на нашій пам’яті ще не траплялося. Як і більшість, наша родина вперше за багато років не пішла на Паску до церкви. Як і багато хто, хвилюємося, що не змогли сповідатися і причаститися перед таким великим святом.

Але я прошу всіх у ці дні залишатися вдома. Тим більше, що телеканали забезпечують прямі трансляції з усіх служб.

Найбільший дар Божий – то життя. І ми маємо цінувати його.

Такий підхід поділяють Православна Церква України, яка постала минулого року, отримавши Томос. І Українська Греко-Католицька Церква, і протестанти.

Звичайно, подумки ми всі – на службі Божій. Бо як казав наш Спаситель, де двоє чи троє зберуться разом в ім’я Його, там і Він серед нас.

Будьмо впевнені – все незабаром зміниться на краще, життя повернеться у нормальне русло. Робочі місця – відновляться.

Не забуваймо, що зневіра – то гріх.

Пам’ятаймо, як сказано у Писанні: по вірі вашій воздасться вам.

Крізь товщу тисячоліть Воскресіння Христове переконує нас – життя все одно переможе.

Вже не раз українці демонстрували, як вміють єднатися у важкі часи. Ми стаємо як одна родина і йдемо пліч-о-пліч на допомогу один одному. Тому сьогодні ми приготували Великодні гостинці для наших поранених воїнів. 

Давайте вірити – рани загояться, коронавірус відступить, все лихе минеться, і наша Україна й далі буде сильною, здоровою і прекрасною. 

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: