Полторак: З 1 січня Міноборони почне працювати з новими повноваженнями

Полторак: З 1 січня Міноборони почне працювати з новими повноваженнями
Підбиваючи підсумки року, Полторак подякував українському народові, який завжди готовий підтримати свою армію

У новому році Міноборони працюватиме з новою філософією і структурою, - міністр

З 1 січня Міноборони має почати працювати з новою філософією і структурою, новими повноваженнями. Про це після церемонії звільнення зі служби генералів та офіцерів апарату Міністерства оборони України і Генерального штабу Збройних сил України заявив Степан Полторак.

За словами Полторака, 2018 був роком викликів, загроз і відкритої агресії РФ.

«Я хотів би сказати слова вдячності нашому народу. Народ завжди допомагає армії, а армія має захистити свій народ», - сказав міністр.

«Це був рік, коли ми продовжили реформу Збройних сил, реформу кадрового забезпечення та кадрового складу, побудовою нової інфраструктури. А також це був рік формування воїна-нового, патріотичного та такого, який довіряє своєму командиру. Це основа та головний чинник армії, яка виконає свій конституційний обов'язок. Це рік, коли ми маємо завершити реформу. З 1 січня Міноборони має почати працювати з новою філософією і структурою, новими повноваженнями. Ми виконали всі основні заходи, які передбачались», - додав Полторак.

Також міністр повідомив, що українські кораблі і далі будуть ходити через Керченську протоку, бо інакше це означатиме, що вона відмовляється від своєї території.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: